2 december 2016

Testimonials

Een greep uit de ervaringen van deelnemers:

“De beste communicatietraining die ik tot nu toe heb gehad’. Dat was slechts één van de vele lovende reacties van een deelnemer aan onze training Storyselling. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar verhaal op een totaal andere en effectievere manier wil vertellen!”
Aart van der Kooij, Nationale Politie  –

“De cursus Storyselling was voor mij op een positieve manier uit je comfortzone gehaald worden! Daarnaast ook veel geleerd van de pitches van de mede Storysellers. Complimenten voor Daphne, Mimoun en Erwin!”
Teun Lamers, Universiteit Leiden

“In de hectiek waarbinnen we tegenwoordig werken vind ik het belangrijk om snel datgene over te brengen wat er toe doet. De wijze waarop ik bij Storytelling geleerd heb om te gaan met pitchen heb ik als zeer bruikbaar en waardevol ervaren. De gebruikte tools vind ik praktisch en je kunt ze snel eigen te maken (tijdens de training!) en ze hebben me ondertussen meer dan eens ondersteunt in het overbrengen van datgene wat er in een specifieke situatie echt toe doet.
En dat hoeft niet een persé een pitch te zijn voor een groot project of idee! Het is zeker ook bruikbaar om iets te verhelderen in een 1 op 1 gesprek met een teamlid of in verdediging van een beleidsstuk. Uiteindelijk wil ik sneller begrepen worden zonder in onnodige en ellenlange inhoudelijke discussies te verzanden , en daar heeft Storytelling mij op hun unieke en eigen wijze mee geholpen!”
Nico Boom, Scalda

“Het was een erg waardevolle cursus. Ik heb er echt iets aan gehad voor de toekomst. Het lijken moeilijke tips van tevoren. Hoe kom ik verder. Maar uiteindelijk bleken het hele simpele trucs te zijn, die ik direct kan toepassen.” (zie ook zijn persoonlijke blog)
Patrick Heemstra